SEO

Cum arată serverele de găzduire site / hosting web ?

Vrei sa iti lansezi site-ul dar nu stii de unde sa incepi ? Nu esti singur. Intampinand suisuri si coborasuri in incercarea de a-ti lansa web site-ul  si de gazduire site poate fi destul de frustrant. Daca esti cu totul novice in acest proces destul de complex, una dintre partile cele mai complicate poate parea cea de hosting web. Ar trebui sa alegi shared hosting? Ai nevoie de servere dedicate? Ce este un VPS?

Ei bine, in cele ce urmeaza vei parcurge baza a ceea ce inseamna hosting web sau gazduire site si vei intelege de ce are nevoie site-ul tau. Ni se pare firesc ca site-urile exista doar acolo, pe Internet, asteptandu-ne sa le vizitam si sa incepem interactiunea. Nici macar nu ne trec prin minte toate procesele de care e nevoie la realizarea unui site, necesare pentru ca acesta sa ne apara in browser .

Bineinteles, toate fisierele care construiesc un site trebuie sa existe undeva, si acel “undeva” e reprezentat de un server web. Website-urile sunt stocate, gazduite, pe acest server. Cu alte cuvinte, asta inseamna de fapt HOSTING WEB sau GAZDUIRE SITE WEB .

Daca doresti iti poti construi propriul server web pe care sa il utilizezi pentru a-ti realiza gazduire site. Daca insa nu reprezinti o companie foarte mare, asta te-ar putea costa destul de mult si s-ar putea dovedi ineficient pentru tine si afacerea ta.

Pentru asta exista companii de hosting web ca si ExxtraHost . Detinem in centrele noastre de date un numar mare de severe si oferim servicii de gazduire site care permit atat companiilor cat si persoanelor fizice cat si persoanelor fizice sa-si gazduiasca site-urile.

Cum nu toate afacerile sunt la fel, oferim o serie de pachete pliate pe nevoile si bugetul fiecare afaceri in parte, incepand de la cei care doresc sa isi construiasca un site simplu, pana la companii mari. Daca ai aruncat deja o privire la pachetele noastre de gazduire site cloud SSD si nu ti-ai dat inca seama de ce ai nevoie, vei afla mai multe in cele ce urmeaza.

Uneori, referindu-ne doar la hosting web , optiunea de shared hosting iti ofera posibilitatea de a-ti depozita pe un server resursele distribuite in randul unui numar de utilizatori. Aceasta optiune reduce costurile dar nu te astepta la acelasi nivel de performanta ca cel pe care ti-l ofera optiunile ceva mai costisitoare.

Desi nu e nevoie sa fii un geniu in ale tehnologiei pentru a folosi un serviciu basic de gazduire site. Acesta te ajuta daca detii macar cateva abilitati tehnice sau esti dispus sa inveti. Pentru a vedea optiunile oferite de server dedicat cititi materialele anterioare .

Optiunea de gazduire site pe care ai ales-o are un panou bun de control? Vei vedea ca e destul de simplu sa instalezi aplicatii web. Cum e WordPress de exemplu. Intelegerea modului de incarcare a fisierelor prin FTP te va ajuta. Cum? Vei beneficia cat mai mult de pachetul tau de gazduire site.

Speram ca articolul de fata te-a ajutat sa intelegi mai bine ce inseamna hosting gazduire site. Dar si sa alegi tipul de pachet care este potrivit pentru tine.

 

S-ar putea să-ți placă și...