Uncategorized

Tratamente Pentru Lemn – tratamente-lemn.ro

Solutii Protectie Lemn .

Marea majoritate a clientilor in cautare de produse cat mai usor de aplicat sau cat mai repede de aplicat, solicita produse 3 in 1, adica produse insecticide, fungicide si ignifuge. Acestea aplicandu-se impreuna nu mai solicita foarte mult mana de lucru iar timpul de aplicare devine mai scurt.

In schimb, clientul trebuie sa stie ce cumpara. In cautarea unui produs cat mai util si facil sa nu cumpere un produs superficial.
Un client intersat de acest fel de produse ar trebui sa-si puna cateva intrebari:

  • Aceste produse elimina cari sau oua de carii?
  • Ce fel de tipuri de carii de lemn?
  • Cate tipuri de insecte omoara acest produs?
  • Dar mucegaiuri?
  • Pe ce perioada ramane activ in lemn?
  • Este toxic?

Tratamente Pentru Lemn .

In general raspunsul in majoritatea produselor se afla in generalitati tip: “produs insecticid”. Sa nu uitam ca si paianjenul este o insecta dar, care nu ataca lemnul.

In mare parte aceste tipuri de produse sunt ignifuge cu diversi ingredienti cu minime proprietati insecticide si fungicide.

Casa Iancu prefera sa livreze produse insecto-fungicide separate de cele ignifuge cu posibilitatea de a le combina fiecare dupa o reteta clara. In felul acesta daca lemnul este déjà atacat de daunatori, se poate elimina daunatorul apoi se poate aplica si ignifugul.

In definitiv aceastea sunt , dupa cum le este si denumirea, “tratamente”. Ca si la om, nu poti administra un tratament care sa te vindece de tuse si in acelasi timp sa traiesti cu impresia ca nici nu vei mai raci. In traducere pentru tratamentul lemnului, cumperi un ignifug care te apara de insecte iar aici apare nepotrivirea intre ce cumperi ca denumire si ce rezultat intentionezi sa capeti dupa aplicare.Astfel apare discordanta morala a produselor vandute ca 3 in 1. Inca de la inceput esti momit si ai impresia ca achizitionezi un super produs dar in realitate nu are identitate.

O intrebare morala pentru cei ce produc aceste conglomerate: Credeti ca un client cu lemnul atacat de cari de lemn poate sa-si rezolve problema achizitionand un ignifug cu proprietati insecto-fungicide?

Un apel catre client este acela de a ne indrepta catre profesionalism si calitate in produse si servicii.Cu fiecare lucru cumparat pentru carpit mai coboram o treapta in asteptarile noastre sociale.

S-ar putea să-ți placă și...